Foto album st maarten
Door: Vincent
Blijf op de hoogte en volg Vincent
04 September 2008 | Nederland, Amsterdam
dat is:
04 September 2008 - 16:41
Ya Bro:
de 1e foto's:d
cool bro!! hoest nu dan? -
04 September 2008 - 17:02
Aronne:
Hoi Vin, fijn dat je goedbent aangekomen, leuke foto's heb je en wat balen voor stefan.maar hopen dat die ook gauw kan komen.
Groetjes van mij,je pa en oma, die nu over mijn schouder zit mee te lezen. kus -
04 September 2008 - 21:10
Henk En Ella:
Leuk om zo even wat van je te "horen". 't Is wel stil hiernaast.Okay, voor één keer dan....knuffel van de buren -
04 September 2008 - 21:28
Els & Eddy:
hoi vinny groetjes van ons. Super gaaf huisje joh! Fijn dat de reis goed is gegaan. Jammer dat je alleen moest maar ja. Kijk morgen weer of je nog iets te vertellen hebt. Doei!!!!!! -
04 September 2008 - 21:41
05 September 2008 - 20:01
Stifler:
broertje!!
mooie foto's jo!!
lache dat je ze onderwater kunt maken!!
jooohooo -
06 September 2008 - 09:22
Post:
JOooooo Bizzle,
Ziet er lekker uit man. en ik zie dat ons cadeau al een ere plek heeft gekregen:P.
Maar vette shit kerel
(K) -
06 September 2008 - 16:26
Sieb:
Yoooow Bouncertje!
Vette shiiiiiit!! :) Ziet er echt super tof uit allemaal, ik gok erop dat je je wel gaat vermaken daar! En de collage heeft een vette plek gekregen zie ik :) Wel af en toe naar kijken he, anders vergeet je wie we allemaal ook al weer waren, desnoods plak je overal naamstickertjes bij :P:P Haha. Have fun!