6 september - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Vincent Vloedgraven - WaarBenJij.nu 6 september - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Vincent Vloedgraven - WaarBenJij.nu

6 september

Door: Vincent

Blijf op de hoogte en volg Vincent

06 September 2008 | Nederland, Amsterdam

Vandaag naar Maho Beach geweest,
DE vliegtuigspot plek van de wereld, en dat heet het niet voor niets,
echt enorm de super bizar hoe dat daar gaat.

ze komen +- 10 meter hoog overvliegen, je kan de mensen echt zien zwaaien vanuit het vliegtuig :D

Echt een wereld ervaring.

En natuurlijk de jetblast, dat is echt te erg voor woorden. ik dacht van mwoah dat valt wel mee.
nou ik kan het je beloven dat valt echt NIET mee.

eerst eentje met 2 motoren totaal, dat was nog te overzien. en later kwam er een met 2motoren aan beide vleugels, nou echt k stond op mun slippers met handoek om mun middel, toen dat ding gas gaf lag ik ongeveer 10meter verderop op het strand, slippers halverwege de zee en handoek had ik echt voor mun ogen. k stond daar in mun blote buik en al die kleine zandstukjes deden gewoon pijn :D maar was echt de moeite waard.
(ps. slippers zijn weer terug gekomen.)

Ben daar van half2 tot half5 geweest en heb me geen moment verveelt.

Daar bij dat stand zat een strandtent daar heb ik even wat gedronken en bitterballen besteld. Waren een gasten uit aruba en paar uit curacau, mooi mee staan te ouwehoeren. En na een tijdje zeiden ze me gedag, zwaaide een keer en gingen weg, dit allemaal zonder dus de rekening te betalen die ze hadden gemaakt. De bareigenares vroeg of ik ze kende en of ze terugkwamen, niet dus. Dus zij rent achter de mannen aan, die waren al in de auto gestapt, maar ze heeft ze wel te pakken gekregen en ze betaalde achteraf toch nog de rekening, best appart.

vervolgens weer naar huis toe gepuzzeld, ja het is hier echt puzzelen, heb een mooie map waarop staat dat het simpel rijden is, NOWAY je verdwaald echt snel hier.
terug aangekomen ff onder de douche gesprongen om al het zand weg te krijgen, daarna wou ik in mun auto stappen om naar de winkel te rijden,
wou dat ding nie starten....denk de hitte ofzo??? Dus nu wacht ik even een half uur ofzo , misschien start de auto dan wel weer.
Dus heb ik even lekker de tijd gehad om dit mega verhaal te typen.

nou beste mensen, het gaat je goed :)

Groeten uit,

St Maarten,
The Friendly Island

• 07 September 2008 - 09:46

Pa:

Ha vinnie

Als ik dit allemaal zo lees ben ik wel een beetje jaloers op je, echt vet zo op het strand met die vliegtuigen op 10m over je heen.
    Waren wel leuke gasten, om jou met de rekening achter te laten, maar daar trappen wij echt niet in. Alvast succes morgen met de 1e dag bij je stagebedrijf

Gr. pa

• 07 September 2008 - 10:47

Ella:

Had je een zwembroek onder die handdoek..?

• 07 September 2008 - 10:53

Jordi:

joohooo
    klinkt goed gek:P
    maar idd, had je wel een zwembroek aan:P hahaha