8 sept - 1e werkdag - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Vincent Vloedgraven - WaarBenJij.nu 8 sept - 1e werkdag - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Vincent Vloedgraven - WaarBenJij.nu

8 sept - 1e werkdag

Door: Vincent

Blijf op de hoogte en volg Vincent

09 September 2008 | Nederland, Amsterdam

VAKANTIE = VOORBIJ

Vandaag mijn eerste werkdag gehad,
pfoeh heej wat werken haha.

het eerste wat ze zeiden is van we laten je zweten vandaag. is ze ook goed gelukt.

veel met dozen sjouwen en het eiland rondreiden allemaal dozen met drank afleveren.

maar vond het allemaal goed :) wel dik hard zweten en werken maar daar draaide ik mun hand nie voor om gehe. allemaal leuke collega's, lijken bijna allemaal op samuel l jackson en op de rapper nelly, maar dan zonder plijster op de want, maar stuk voor stuk super aardig en behulpzaan :)

ze praten engels, en paar kunnen nederland en paar willen nederlandse woorden van me leren, heb ze beetje leren tellen en paar woorden geleerd zoals klaar, links, rechts, doe je goed, enzo.

wat ik wel leuk vond is dat we aan het begin toen we een vrachtwagen vol moesten laden met 6-packs waterflessen van 1.5L dat ze op een rij ringen staan en telkens zo'n 6-pack doorgooiden naar persoon lings van je en zo een soort van lopende band vormen. en minder leuk vond ik dat ik later met de volle vrachtwagen mee moest rijden, waar 125 x 24flesjes bier en 50x 6-pack water op stond en alles moesten afleveren. naja het ernaartoe rijden enzo was wel leuk maar het uitladen wat minder, maarja moet ook gebeuren. ik vond het verder wel okee hoor, moest toch gebeuren he haha. maar poeh wat zweten.

vervolgens was het 's middags minder zwaar werk, toen mocht ik de orders klaarzetten, dus met karretje samen met samuel l jackes het magazijn rond alles opzoeken en bij de expeditie afleveren. en ook heb ik nog de winkel bevoorraad met flessen vanuit het magazijn.

en toen was om 5uur de werkdag voorbij, en de leidinggevende van me was gisteren jarig dus trokken ze eventjes 2 flessen moët champagne los om het te vieren :) nix mis mee, en heb er nog een stuk taart bij gekregen ooknog.

thuis aangekomen heb ik een WELVERDIENDE duik in het zwembad genomen, ff gedouched, daarna nog wat gedronken met de benedenburen en daarna pizza in de oven gedaan en nu dit verslag typen met een volle buik.

en zo maar weer eens slapen.

nou het gaat je goed.

Groeten uit St maarten,
The friendly island

• 09 September 2008 - 14:58

Gert:

Hoi Vincent,
    Ik begrijp dat het daar allemaal heel vervelend is?:d Nou niet te veel drinken maar zeker als je nog moet rEIden! Veel plezier nog en geniet er van! Groetjes, Gert.

• 09 September 2008 - 19:28

Ella:

'k Heb met je te doen...(?)

• 09 September 2008 - 21:28

Mieke:

Heeey harde werker,
    Gelukkig is je eerste dag alvast goed verlopen :)
    En deze keer een lekkere pizza ;)
    Volgens mij gaat het wel goed daar op het
    Friendly Island!
    X vanuit vrolijk Wateringen :)

• 10 September 2008 - 14:42

Jordi:

leipe shit conjo!!
    weet je ook weer een keer wat WERKEN is, na 4 maand thuis vakantie hahahaah

groeten!! box

• 10 September 2008 - 18:31

Evertdina:

Hoi Vincent,
    ik heb verslagen gelezen en ben tot de conclusie gekomen dat we diepe meelij moeten hebben, alleen met wie??? Hier regen, regen etc en jij zweet!!!!!
    Wel een hele belevenis.
    Maarre, heel veel plezier van ons allemaal.
    xx

• 10 September 2008 - 20:11

Esther:

Hee vincent,
    volgens mij voel jij je daar wel thuis he:P! leuk man! en dik pizza eten, wel gezond blijven he haha;) wij maar balen in het slechte weer hier:( sniksnotter! ik wou wat vragen, maar ik weet geen eens meer wat:D
    have fun over there!

liefss Esther

• 11 September 2008 - 14:01

Marije:

Hee lieverd,
    Zozo je wordt hard aan het werk gezet daarzo ;)..
    Maar gelukkig kan j daarna lkkr in je zwembadje duiken.. Nou heb je net al gemaild dus nu niet zoveel meer te vertellen.. Veel plezier nog en succes met werken ;),,
    kuss