Avonturen
Door: Vincent
Blijf op de hoogte en volg Vincent
26 November 2008 | Nederland, Amsterdam
Het weer zit ons erg tegen, door de weeks dik warm en als het dan eindelijk weekend is gaat het zo ongeveer de hele dag regenen.
Maarja vermaak me wel. Afgelopen zondag bij het enige 5 sterren resort op het eiland wezen chillen in het zwembad, zat een bar in het zwembad, ideaal dus alleen wel jammer dat 1 corona $5 koste, kreeg je het ook nog in zulk smerig plastic glas haha. vervolgens zijn we met de auto naar mullet bay gereden daar waren nog aantal kameraden op het strand. mooi ff potje strandvoetbal gedaan en dobberen in de zee. als afsluiter zijn we naar de domino's pizzaria geweest en daarna colonisten van catan gespeeld thuis.
het weekend duurde alleen weer veel te kort want voordat ik het wist was het alweer maandag en ging het gedonder weer lekker door op stage. naja het is bijna weekend.
maandag een heerljke lunch gehad, kuch kuch.....we gingen bij een indisch restaurant barretje ofzo wat eten. Alles wat op de menukaart stond hadden ze niet meer. maar ze zeiden dat ze wel chicken lollipops hadden, nou dacht neem ik dat wel, met kip kan weinig misgaan. kreeg ik ze geserveerd zag ik stefan al een te dikke grijns zun hoofd hebben, ik keek naar de chicken lollipops, zagen er beetje raar uit maarja gewoon eten, smaakte wel lekker. natijd zei stefan dat het verdacht veel op kippe poten lijkt, letterlijk de klauw. Ik dacht daar ook al aan tijdens het eten maar dacht van nee dat kan toch niet waar zijn. bij het afrekenen toch maar even gevraagt wat het precies was. Chickenfeet zei ze, the claw? yes the claw? blegh echt te ranzig dat ik dat dus werkelijk gegeten heb, had het al eerder in de winkel zien liggen en half misselijk de winkel uitgelopen omdat het er dus echt te te te te te ranzig uitzag. Nou dat kan ik dus ook op mijn lijstje zetten met rare dingen die ik gegeten heb. morgen maar voor de varkenssnuit gaan haha.
Voor de rest niet echt avonturen meegemaakt. ow vrijdag stappen we over naar een ander auto verhuurbedrijf. ben de auto van nu beetje zat.
Dat was het wel zo'n beetje.
Het gaat jullie goed,
Groetjes uit St Maarten.
The Friendly Island
26 November 2008 - 13:20
Jordi:
joooo bro!
hahaha, lekker is dat:p
maar jij bent nog wel zo gek op kip ja!!??
dan lust je de klauw nu ook hahaha
kratje bier als je varkenssnuit eet:P
johoooo
gr uit NL -
26 November 2008 - 15:18
Ella:
Ach je moet alles eens meemaken in je leven. Zo hebbeb wij ooit gebakken rupsen gegeten, terwijl we dachten dat het uitjes waren. Smaakte best goed!
En een varkenssnuit? Begin maar met zoenen. -
27 November 2008 - 08:56
Post:
Ik dacht dat je wel gek op chickies was bounce:P
(K) van de postduif -
27 November 2008 - 13:46
Aronne:
Hoi, wat vies!!! weer wat geleerd. En die Jennifer, als ik haar in mijn handen krijg.... grrr. Ga maar aktie ondernemen. lees je mail. succes, kus je mam. -
28 November 2008 - 15:59
Erik:
Zo, maar weer een andere auto? De hoeveelste wordt dit? Alles goed lees en damn wat ben ik jaloers op je 34 graden shit. Hier begint het nu echt winter te worden. Sneeuw en vriezen sucks als je in een caravan woont. Groeten -
07 December 2008 - 21:30
Kimberly:
Oké, gadver, dat verhaal van die kippenklauw klonk erg ehm... vies...
Wees blij dat je tíjdens het eten niet (precies) wist wat je at :p haha
Maar goed, vertel ons snel hoe de varkenssnuit smaakte :p
x Kimberly
ps: het weer hier is wel anders! Sneeuw :D -
17 December 2008 - 18:14
Surinamer:
Goedkoop Suriname bellen
Mobiel bellen naar vrienden en familie in Suriname. Vanaf 7 cent!
www.chippie.nl/suriname