14 september
Door: Vincent
Blijf op de hoogte en volg Vincent
15 September 2008 | Nederland, Amsterdam
Na een tijdje gechilled te hebben bij mullet bay zijn we naar Maho gegaan, ze kennen daar paar mensen die bij zo'n resort werken dus we konen en mooi naar binnen en bij het zwembad van dat resort chillen, echt goed geregeld daar, kreeg ook mun eigen handoek voor daar.
Vervolgens om half6 gingen we Falco oppikken bij ut vliegveld. alles goed, sta ik bij het vliegveld blijkt mijn band half leeg te zijn, dus wij naar tankstation rijden om de band te laten oppompen, nou NERGENS hebben ze zo'n pomp hier. Hadden we siliconen spul geregeld om in de band te spuiten zodatie nog een dag mee kon gaan. dat ding werkte dus voor geen meter, dus krik geregeld en de reserver band erop zetten. Breekt er een bout af en nu zitten er nog maar 2 bouten in de linker achterband. een was er al uit. dus is niet vertrouwt om nog mee te rijden. morgen heb ik wel vervoer naar het werk, maar pas rond half9. maar bel daarna ook direct het huurbedrijf op om een neie auto voor me te fixen.
maar dat is allemaal latere zaak, ik ga zo lekker slapen.
voor de mensen die het niet weten,
daar staan weer nieuwe foto's =)
Wel het gaat jullie goed,
Groeten uit St Maarten,
The friendly island
15 September 2008 - 09:57
Ella:
jij hebt wat met bouten hè..?
Ps. wees een beetje nuchter als je van plan bent van die rotsen af te springen!! -
15 September 2008 - 17:30
Pa:
Ik zou ook nuchter maar niet van die rotsen afspringen voor de rest lekker chillen in het weekend en door de week hard werken,niks mis mee Is stefan al aangekomen??
Groetjes ook van je moeder, kom maar snel een keer weer op skype -
15 September 2008 - 18:17
Mieke:
Heeey vince,
Ik weet niet wàt jij met al die auto's doet :p
Maar knap vervelend...
Ik ben blij dat het verder wel goed gaat
en je vrije tijd klinkt echt superflex :)
Dat mag ook wel als je verder heel hard werkt.
HAVE FUN IN THE SUN!
-X- van mij -
15 September 2008 - 18:56
Stifler:
idd, niet van die rotsen springen dude!! luister goed na je broer, en vooral na je paps!! hahaha
ennuh, tis wat met die auto's ofniet.....?
groeten!!