16 september
Door: Vincent
Blijf op de hoogte en volg Vincent
17 September 2008 | Nederland, Amsterdam
heb ook te horen gekregen dat ik vrijdag mag helpen met het opbouwen van de VIP van een boxwedstrijd in philipsburg. posters ophangen, vip tafels inrichten met folders en champagne en glazen enzo, en dan mag ik 's avonds aanwezig zijn bij de wedstrijd op VIP niveau, dus echt super spannend allemaal!
en heb vandaag een echte leguaan gezien, echt dat beest zat op een muur, was zeker een meter lang ( inc de staart he) en nogal dik :p
zie je normaal alleen maar in de dierentuin haha, hij was knalgroen =).
vond het wel erg jammer dat ik fototoestel niet mee had dus denk dat niemand me nu gelooft haha. was vandaag pas om kwart over 6 klaar :p echt druk. maar toen we terugkwamen op ut kantoor stond er champagne klaar :) was weer eens iemand jarig geweest en ze hadden nog paar glazen voor ons over gehouden en stukje taart.
toen naar huis gegaan, ff iets bij de burger king gescoord, omdat ik echt geen zin had om meer te gaan koken haha.
na het eten ff in ut zwembad gedoken, en toen zag ik vrijwel direct een vallende ster gaan was echt super :D
( de wens blijft geheim anders komtie niet uit)
nu nog ff op msn, maar niemand is online, het is nu ook 3.46 in nederland dus is best logisch.
dus ff lekker verhaaltje typen haha. en zo slapen. moet morgen weer om 8uur er zijn he.
o en morgen breng ik de was naar een wasserette, schijnt hier erg goedkoop te zijn en ze strijken het dan ook voor je!! ideaal dus, he mamma =D
nou het gaat jullie goed in nl.
Groeten uit St Maarten,
The friendly island
17 September 2008 - 07:28
Pa:
Hey Vinnie
3000 ltr cognac, drinken ze zoveel daar op dat eiland, vandaar "the friendly island" best wel gaaf dat je bij die boxwedstrijd op VIP niveau mag zijn of was al die cognac daarvoor besteld?? je gaat toch niet meeboxen na zo'n work-out groetjes -
17 September 2008 - 08:12
Rik:
Hey gozert,
Prima leventje zo te horen! Het wordt hier inmiddels al steeds kouder. Je auto opgelost? Wat een drama tot nu toe, hahaha
Laterz -
17 September 2008 - 11:21
Ella:
Super, zo'n leguaan. Berijpelijk dat je dat grote toestel niet bij je had. Wie weet wat je allemaal gezien had als je die cognac gedronken had.
gr. Ella -
17 September 2008 - 12:34
Marije:
Heee :D
Ik heb net je mail gelezen en ben nu helemaal benieuwd naar je foto's!! Enne ikik geloof je wel hoor dat je die leguaan gezien hebt!! Al ging ik wel even twijfelen na al die alcoholverhalen haha!
liefs -
17 September 2008 - 14:55
Erik:
Jooo alles goed daar lees ik. Vette foto's je vermaakt je daar wel onie. Veel plezier en werk ze laterzzzz -
18 September 2008 - 17:25
Stifler:
hahaha, leip leip die boxwedstrijd!!
ennuh ik weet je wens wel....... hahahahahahahahahahahahaha
joooo kerl!! -
19 September 2008 - 11:28
Yorrick:
Eej vince
Tof joh! van die leguaan en box wedstrijd ;)
veel plezier en mooie foto's.
Grtz -
20 September 2008 - 17:09
Gerrit En Suzan:
wat was dat voor een wedstrijd? heb je al meer bijzondere dieren gezien? of zie je die alleen wanneer je champagne, cognac etc...gedronken hebt?